VINN SJOKOLADE FOR 1 ÅR!


Vi elsker sjokkis og det har vi gjort i over 120 år! Vår lille sjokoladefabrikk startet i Bergen allerede i 1898, og nå feirer vi bursdag ved å gi deg muligheten til å vinne sjokolade for et helt år! I tillegg deler vi ut trøstepremier til fem personer som får hver sin gaveeske fylt med Minde Sjokolade.

REGLER OG VILKÅR / KONKURRANSEREGLER


DELTAKELSE

Konkurransen er avgrenset til kampanjeperioden, som er fra 01.05.18 – 31.09.18. Du deltar ved å svare riktig på de to spørsmålene på minde.no/kampanje. I tillegg må du godta disse vilkårene og legge igjen navn og e-postadresse. Du må minimum være 15 år for å kunne delta i konkurransen. Ansatte i Brynild Gruppen, deres familiemedlemmer og personer som er knyttet til administrering av konkurransen er automatisk utelukket fra å vinne premien. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.


VINNER

Vinner av hovedpremie, samt trøstepremier, trekkes 01.10.18. Vinnerne vil bli kontaktet av oss per e-post etter endt konkurranseperiode, og bli annonsert på Facebook.


PREMIER

Premiene i konkurransen er 1 stk hovedpremie og 5 stk trøstepremier. Hovedpremien er ettårs forbruk av sjokolade som tilsvarer én sjokoladepose fra Minde Sjokolade per uke i ett helt år (totalt 52 stk poser). Trøstepremiene består av én stk gaveeske fylt med 10 poser sjokolade. Sjokoladen er fra Minde Sjokolade sitt standard sortiment. Premien kan ikke byttes.


PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger vil kun bli anvendt for å kunne administrere konkurransen, deretter slettes de.

For spørsmål om personopplysninger eller andre spørsmål vedrørende kampanjen, ta kontakt med forbrukerservice@brynildgruppen.no