Nyhet - Kamuflasjeposer

Psst! Nå kan du gjøre en fristende pose, litt mindre fristende for andre.. Med Kamuflasjeposer!

DiarrowCMS


NYHET - MINDE KAMUFLASJEPOSE

Gjør en fristende pose, litt mindre fristende for andre... Noe for deg eller noen du kjenner?
Følg med på Facebook for ulike konkurranser i forbindelse med vår Risbrød Kamuflasjepose.
Kjøper du Minde Sjokolade Risbrød i en deltagende butikk, så får du nå med en kamuflasjepose. 


Konkurransevilkår 

 

Konkurransens lengde

Konkurransen består av flere ulike poster på Facebook og Instagram. 
Periode januar - februar 2019.
Du kan delta i konkurransene fra publisering til tidspunkt oppgitt på hver enkelt post.
Vinnere av premier blir kontaktet via Facebook eller Instagram (se egne datoer på hver enkelt post). 


Premie
Vi trekker 20 vinnere fra hver post. Disse vinner en pose hver. 
Premien er beskrevet i mer detalj, på hver enkelt konkurransepost. 

 

Betingelser 

Hvem kan delta? 

• Du må være minimum 18 år for å delta 

• Du må være bosatt i Norge

 • Medarbeidere i Brynild Gruppen, Sempro og Ernö Reklamebyrå kan ikke delta i konkurransen

 

Hvordan deltar man?
 • Du kan delta gjennom å kommentere eller like konkurransepostene på Facebook eller Instagram i kampanjeperioden. Nærmere instrukser blir gitt pr konkurransepost.

 • Vinneren blir kontaktet direkte gjennom Facebook eller Instagram, og må sende en privat melding til Facebook-siden eller Instagramprofilen vår. Her vil vi spørre om vinnerens personlige opplysninger (navn og adresse), sånn at vi kan levere premien.

 • Hvis vinnerne ikke sender oss en privat melding innenfor 14 arbeidsdager vil han/hun miste retten til premien og det vil bli trukket en ny vinner istedenfor. 

 

Personvernerklæring
Hvis du vinner konkurransen vil vi eller de som hjelper oss med å gjennomføre konkurransen ta kontakt med deg på Facebook for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn og adresse. Vi er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med konkurransen. Vi vil kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lov, forskrift, myndighetsavgjørelse eller lignende. Hvis vi bruker et annet selskap til å hjelpe oss med å gjennomføre konkurransen vil det selskapet få tilgang til personopplysningene dine. De er i så fall vår databehandler, og kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss. Dersom du har gitt oss feil opplysninger eller opplysningene dine endres ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.
Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen. Vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført, eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven. Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter. Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet. Behandlingsansvarlig er Brynild Gruppen AS (Org nr 992 034 912). Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med produktsjef: Ida K. Andersen - ida.klev.andersen@brynildgruppen.no  

 

Skatt • Det er vinnerens eget ansvar å  sette seg inn i regler for eventuelt å måtte registrere og betale skatt for premien.

 

Supplerende 

• Brynild Gruppen AS og/eller underleverandører kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle trykkfeil av noen art. 

• Hvis det er mistanke om juks har Brynild Gruppen AS rettigheter til å kontrollere og ekskludere deltagere fra konkurransen. 

• Brynild Gruppen AS fastholder retten til å fjerne ord / bilder som kan virke støtende. 

 

Konkurransens Arrangør

Brynild Gruppen AS Postboks 34, 1601 Fredrikstad

Facebook er ikke på noen måte involvert i konkurransen, hverken gjennom administrasjon, som sponsor, eller på noen annen måte.

 
Publisert 16.01.2019